Tourette-klub december 13-án, a Vadaskertben

Az év utolsó Tourette-klubja december 13-án pénteken lesz délután 3 órakor a Tourette Központ Vadaskert szervezésében.

A szülőcsoporton olyan viselkedésterápiás módszerekről, hozzáállásról fogunk beszélgetni, melyekkel a család maga is pozitiv irányba tudja befolyásolni a tüneteket.
A gyerekek csoportfoglalkozására pedig a már iskolás korú fiatalokat várjuk!

 
Helyszín: Vadaskert Kórház, 1021 Budapest Lipótmezei út 1-5.
 

Szeretettel várunk mindenkit!
Akivel idén már nem találkozunk, Kellemes Ünnepeket kívánunk!

 


A csoportról:
A Vadaskert Alapítvány lehetőséget biztosít a családoknak arra, hogy a Tourette-szindrómáról, tik zavarokról minél többet megtudjanak, megoszthassák egymással problémáikat, megismerkedjenek másokkal is, akik hasonló gondokkal küzdenek.

Minden hónapban nyitott csoportunkban várjuk azokat a családokat, gyerekeket, szülőket, nagyszülőket vagy akár tanárokat is, akiket érint a fenti probléma. A csoportokat pszichológus és pszichiáter kollegáink vezetik. Ezzel párhuzamosan a gyerekeknek is foglalkozást tartunk, melyen élmény-és drámaipedagógiai elemek segítségével a szociális kapcsolatok fejlesztése, a tik-ekről való tudás növelése és a velük való megküzdés a cél.

A csoport nyitott, azonban ha még nem jártak a Vadaskert Kórházban, akkor a klubon való részvételt mindenképp előzze meg egy ambuláns találkozás valamelyik csoportvezető kollegával. A részvételi szándékot a csoport előtt kérjük jelezze e-mailen!

Jelentkezni a tourette.vadaskert@gmail.com címen lehet.

A csoporton való részvétel ingyenes.


2013.12.10

MTSZE