Tik-taktika csoport a Vadaskertben

A Vadaskert Kórház szervezésében, a Tik-taktika csoportba várják azokat a családokat, gyerekeket, szülőket, nagyszülőket vagy akár tanárokat is, akiket érint a Tourette-szindróma, és szeretnének többet megtudni erről a tünetegyüttesről, valamint szeretnék megosztani egymással problémáikat és megismerni másokat is, akik hasonló gondokkal küzdenek.

A csoportokat pszichológusok vezetik. A szülőcsoporttal párhuzamosan gyermekcsoportot is tartanak, melyre a már iskolás gyermekeket várják. A foglalkozások célja a szociális kapcsolatok fejlesztése, a tikekről való tudás növelése és a velük való megküzdés.
A Vadaskert Kórház kollégái kérik a kedves családokat, hogy amennyiben korábban még nem jártak a Vadaskert Kórházban, akkor a csoporton való részvétel előtt, még mindenképp kérjenek ambuláns időpontot valamelyik csoportvezető kollégához.

Továbbá a részvételi szándékot a csoport előtt jelezzék e-mailen (tourette.vadaskert@gmail.com)! 

A csoport helyszíne: Vadaskert Alapítvány 1021 Bp. Lipótmezei út 5.

A tik-taktika csoport legközelebbi időpontja:
2017. március 6. hétfő 15:00-17:00 óra.

A részvétel díja családonként 1000Ft.

Tourette film magyar szinkronnal
Nagy örömünkre a Laokoon filmgroup (http://www.laokoonfilm.com) és az SDI Hungary Media (http://www.sdimedia.com/hu/location/hungary/) közreműködésével és támogatásával elkészült a HBO “I Have Tourettes But Tourette Doesnt Have Me” című filmjének magyar szinkronja.
A filmet a HBO engedélyével a Vadaskert Alapítvány közhasznú céllal szabadon közvetítheti, hozzáférhetővé teheti a Tourette-szindrómával élők és családjaik számára.
Köszönjük a Laokoon filmgroup, és az SDI Media Hungary nagylelkű segítségét!

Az előzetes itt megtekinthető:
http://vadaskert.hu/2017/02/07/film-a-tourette-szindromarol-elkeszult-a-magyar-szinkron/


2017.02.13
MTSZE