Tourette nap - 2016.06.30 - beszámoló

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre, a már hagyományosnak mondható, amolyan "évzáró" Tourette nap, a Vadaskert és lelkes segítőik közreműködésével.

Dr. Tárnok Zsanett felvezetőjét és program ismertetőjét követően Hajnal Gergely röviden bemutatta a Magyar Tourette-szindróma Egyesületet.

Zsanettől megtudhattuk, hogy ez már a negyedik alkalom, hogy ilyen szép számban találkoznak a gyermekek, szüleik, a Vadaskert munkatársai, ismét a Marcibányi téri Sportcentrum jóvoltából.

A öt állomásból álló Tourette Quíz vetélkedő mellett nagy sikere volt a fagyiskocsinak, a nagy melegben mindenkinek jól eset egy-két gombóc.

Két meglepetésben is része volt a jelenlévőknek. Élőben is hallható volt a Tourette dal, valamint egy bűvész előadását is megcsodálhattuk, ráadásul egy trükkjének kulisszái mögé is betekintést engedett.

A Sportcentrum futópályáján 50 kört kellett teljesítenie a jelenlévőknek, ezúton is köszönjük az aktív résztvevőknek, mert ezzel a Magyar Tourette-szindróma Egyesületnek körönként 1000 Ft támogatást szereztek. 

Az egyesülethez már a helyszínen tizen csatlakoztak, de a későbbiekben is várjuk azokat, akik szívesen részesei lennének a tourette-el kapcsolatban állók közösségének. Erről a weboldalon, a "Belépés az Egyesületbe" oldalon tájékozódhatnak.

A dalt és a bűvész mutatványait az alábbi videókon örökítettük meg, illetve pár képet is közlünk az eseményről, reméljük minél többen kedvet kapnak hasonló eseményeken való részvételhez.

Az egyesülettel augusztusra tervezzük a következő találkozót, részletekkel hamarosan jelentkezünk.


 

2016.06.30.

Tourette Geri, MTSZE