Gran'dio Pszichológiai Magánrendelő

A Gran'dio Pszichológiai Magánrendelő négy klinikai szakpszichológusból álló csapatot takar, akik különböző területeken és módszerekkel dolgoznak gyerekekkel, családjaikkal, illetve felnőttekkel, ami biztosítja sokoldalúságukat és nyitott szemléletüket.

Több éves pszichoterápiás és pszichodiagnosztikai munka után jutottak arra az elhatározásra, hogy hangulatos, családias környezetben elindítják rendelésüket.

Hisznek abban, hogy nincs egyfajta megoldási mód a pszichés problémák kezelésére; ezért mindenkinek egyénre szabottan, saját igényei szerint és a megfelelő módszert kiválasztva segítenek.

Az egyéni diagnosztikus -és terápiás lehetőségek mellett pár-és családkonzultációt, életvezetési tanácsadást is kínálnak, valamint szükség és igény esetén csoportok indítását is tervezik. Ezek a lehetőségek gyermekeknek, serdülőknek és szülőknek, felnőtteknek egyaránt segíthetnek abban, hogy problémáikra megoldást találjanak, a mindennapi életben könnyebben boldoguljanak és alkalmazkodni tudjanak a nagy megmérettetéseket jelentő iskolai, munkahelyi és magánéleti kihívásokhoz.

Munkatársaik specifikusan foglalkoznak tik zavarokkal, és azok viselkedésterápiájával.

A rendelő honlapját itt érhetik el:
http://gyermekpszichologusok.hu/

A rendelő Facebook oldala:
Gran'dio


2014.08.22

HG