Kérjük támogassa Ön is adója 1 százalékával a Tourette-esek ügyét! (18286894-1-13 )

Ha szeretne részese lenni sikereinknek, és céljaink elérésében szeretné a Magyar Tourette-szindróma Egyesületet támogatni adója 1 százalékával, nincs más dolga, mint ügyfélkapun keresztül kitölteni az szja 1+1 százalékos formanyomtatványt, vagy letölteni az adó egy százalék rendelkező nyilatkozatot weboldalunkról (a weboldal jobb oldalán található), majd az SZJA bevallással együtt benyújtani a NAV-hoz postai úton, vagy személyesen. A rendelkező nyilatkozat kitöltésével kapcsolatban keressen bennünket bizalommal, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Az adó 1 százalék felajánlása esetén mindig legyen körültekintő! Amennyiben alapítványnak ajánlja fel adója egy százalékát, akkor győződjön meg róla, hogy helyesen írta be a kiválasztott alapítvány adószámát. 

A Magyar Tourette-szindróma Egyesület esetében az alábbi adószámot kell helyesen beírni:

18286894-1-13

Elegendő egy szám eltérés, és máris érvénytelen a felajánlása. 

 

Támogatásukkal tovább folytathatjuk tájékoztató kampányainkat, ami elengedhetetlenül fontos, hogy a tikelő gyermekek és felnőttek megértő közegben élhessenek, tanulhassanak, dolgozhassanak.

Hozzájárulhatunk a gyermek és felnőttkorú érintettek ellátásának fejlesztéséhez, ezzel is támogatva a Tourette-el kapcsolatban álló családokat, szakembereket.


Fontos tudnivaló:

Ma Magyarországon az adózók 50%-a nem rendelkezik az adója 1 százalékáról, így az nem jut el egyetlen civil szervezethez sem. Az adó 1 százalék felajánlás nem jár kiadással, és csupán néhány percet vesz igénybe. 

Támogassa Ön is azt a szervezetet, melynek tevékenysége leginkább közel áll a szívéhez! Támogassa a Magyar Tourette-szindróma Egyesületet!
 
Köszönjük!

MTSZE

2020.02.13