Ellátóhely/Terápia

Felmérés a Tourette-ről

Kérjük, egy rövid kérdőív kitöltésével segítse munkánkat!

A kitöltés 3-5 percet vesz igénybe. Köszönjük.

» tovább olvasom...

Vadaskert Alapítvány - Tourette program

A Vadaskertben évek óta foglalkoznak a gyermekkori Tourette-szindrómával, amelyet mozgásos és hangadásos tic jellemez. A kivizsgálás kidolgozott protokoll szerint történik, neuropszichológiai tesztek és nemzetközileg is alkalmazott kérdőívek segítségével. Az első találkozáskor a tünetek feltérképezése, a társuló problémák azonosítása, a funkcióromlás fokának megállapítása történik.

» tovább olvasom...

Gran'dio Pszichológiai Magánrendelő

A Gran'dio Pszichológiai Magánrendelő négy klinikai szakpszichológusból álló csapatot takar, akik különböző területeken és módszerekkel dolgoznak gyerekekkel, családjaikkal, illetve felnőttekkel, ami biztosítja sokoldalúságukat és nyitott szemléletüket.

» tovább olvasom...

Zádory rendelő

A Zádory pszichiátriai és pszichoterápiás Rendelő egy privát rendelő, amely olyan új terápiás irányvonalat követ, amilyet Európában már sok helyen vezetnek, szakítva a hagyományos, tradicionális pszichiátriai magánrendelő típusával.

» tovább olvasom...

Debrecen - Sólyom Judit pszichológus

Sólyom Judit, klinikai és mentálhigiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus, gyógypedagógus, köznevelési szakértő, biofeedback- és neurofeedback tréner. Jelenleg a Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Debreceni Tagintézményében dolgozik pszichológusként, illetve köznevelési szakértőként az Oktatási Hivatal megbízásából, valamint magánrendelés keretei között igyekszik segíteni a hozzá fordulóknak.

» tovább olvasom...

Szeged - Tik zavarok ambulanciája

Ambulanciavezető:

Dr. Dochnal Roberta klinikai szakorvos
rendelési idő: Sz: 8:30-16:00

» tovább olvasom...